Μέλι με Superfoods

Superfoods με SuperΜέλι για SuperΥγεία

μελι με superfoods

greek honey

Θησαυρός της κυψέλης – με 10gr βασιλικό πολτό!

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ >>>

ΜΕΛΙ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ ΚΑΙ ΓΥΡΗΜείγμα από λεπτοκρυσταλωμένο μέλι ερείκης, φρέσκια γύρη, φρέσκο βασιλικό πολτό και πρόπολη. Και από τα συστατικά μπορεί κανείς να καταλάβει τη θρεπτική του αξία. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, περισσότερο στους ηλικιωμένους, τα παιδιά, όσους καταπονούνται εργασιακά, τους αθλητές και τους ασθενείς.

Συστατικά: 80% μέλι ρείκι, 16% γύρη, 3% βασιλικό πολτό, 1% βάμμα πρόπολης

Ημερήσια δόση: 1-2 κουταλάκια του γλυκού.

Διατηρείται σε θερμοκρασία δροσερού δωματίου. Αν η γύρη ανέβει στην επιφάνεια, αναδεύστε ελαφρά.


greek honey

Μέλι με κανέλα Κεϋλάνης – περιέχει 10gr κανέλα!

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ >>>

ΜΕΛΙ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑΜείγμα από λεπτοκρυσταλωμένο μέλι ανθέων και σκόνη κανέλας Κεϋλάνης βιολογικής γεωργίας. Ένας υγιεινός συνδυασμός με αδυνατιστικές, αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες.

 Ο συνδυασμός μελιού και κανέλας έχει απίστευτες θεραπευτικές ιδιότητες που μακροπρόθεσμα θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε φαρμακευτικά σκευάσματα. Το καλύτερο από όλα, είναι ότι έχει υπέροχη γεύση! Διαβάστε παρακάτω τι μπορεί να κάνει για σας το μέλι με κανέλα:

  • Κατεβάζει τα επίπεδα της Χοληστερόλης
  • Ανακουφίζει από τους πόνους της Αρθρίτιδας
  • Καταπολεμά τη λοίμωξη της Χοληδόχου Κύστης
  • Θεραπεύει τα Κρυολογήματα
  • Ενισχύει το Ανοσοποιητικό σύστημα
  • Συμβάλει στην Απώλεια βάρους

Συστατικά: 97% μέλι ανθέων, 3% κανέλα Κεϋλάνης βιολογικής γεωργίας

Ημερήσια δόση: 1-2 κουταλάκια του γλυκού.

Διατηρείται σε θερμοκρασία δροσερού δωματίου. Αν η κανέλα ανέβει στην επιφάνεια, αναδεύστε ελαφρά. 


greek honey

Μέλι κρέμα από ανοιξιάτικο πορτοκαλόμελο!

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ >>>

Μέλι Κρέμα

Λεπτοκρυσταλωμένο μέλι ανθών πορτοκαλιάς, αρωματισμένο με ξύσμα πορτοκαλιών.

Το μέλι κρέμα είναι ένα 100% φυσικό προϊόν που έχει κρυσταλλώσει ελεγχόμενα. Αυτή η λεπτοκρυστάλλωση παραμένει σταθερή και εμποδίζει το σχηματισμό μεγαλύτερων κρυστάλλων που θα μπορούσαν να εμφανιστούν στο μη επεξεργασμένο μέλι. Η διαδικασία παραγωγής του μελιού κρέμα αναπτύχθηκε και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον καθηγητή Elton J. Dyce το 1935 / Πανεπιστήμιο Κορνέλ της Νέας Υόρκης στις Η.Π.Α..

Το κρεμώδες μέλι έχει μικροσκοπικούς, απαλούς κρυστάλλους που αφήνουν μια βελούδινη αίσθηση όταν λιώνουν στο στόμα.

To μέλι κρέμα απλώνεται όπως το βούτυρο και σε αντίθεση με το ρευστό μέλι, δε στάζει και δε λερώνει (ιδανικό για παιδιά).

Συστατικά: μέλι ανθέων πορτοκαλιάς, ξύσμα φλούδας πορτοκαλιού

Χρήση: ως άλειμμα, σε φρουτοσαλάτες, σε ροφήματα.

Διατηρείται σε θερμοκρασία δροσερού δωματίου.