Κεραλοιφές
 

κεραλοιφές Κεραλοιφές Κεραλοιφές 

Οι κεραλοιφές έχουν ως βασικό συστατικό το μελισσοκέρι και θεωρούνταν παλαιότερα το μοναδικό αλλά και το καλύτερο καλλυντικό που διέθετε κάθε γυναίκα. Στο κερί της μέλισσας υπάρχουν 300 ουσίες και σε συνδυασμό με το αγνό ελαιόλαδο δίνουν ένα αποτέλεσμα πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, υδρογονάνθρακες και αντιοξειδωτικά που τρέφουν και τονώνουν το δέρμα, όπως επίσης βοηθούν στην ελαστικότητά του.

Στις κεραλοιφές BIOHONEY συνδυάζουμε την παλιά και γνώριμη συνταγή της κεραλοιφής με άλλα ευεργετικά συστατικά, όπως το έλαιο Ιπποκαστανέας, το Χαμομηλέλαιο, το Βαλσαμέλαιο, το έλαιο Κισσού και άλλα φυσικά υλικά. Έτσι οι ταπεινές κεραλοιφές μετατρέπονται στον ιδανικό σύμμαχο υγείας κάθε ανθρώπου ανεξαρτήτως φύλου αλλά και ηλικίας προσφέροντας, από ενυδάτωση και θρέψη, μέχρι αντιγήρανση, ίαση από κρυολογήματα αλλά και σοβαρές δερματικές παθήσεις. Έχουν αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητιασικές, καταπραϋντικές, επουλωτικές, ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες και ανάλογα με τα συστατικά τους οι κεραλοιφές είναι ιδιαίτερα φιλικές προς όλους.

Παράγουμε τις κεραλοιφές BIOHONEY με την παραδοσιακή συνταγή, σε χαμηλή θερμοκρασία, με αγνό κερί παραγωγής μας, έλαια υψηλής ποιότητας και τις συσκευάζουμε σε βαζάκια των 50ml από φαρμακευτικό γυαλί. Για να καλύψουμε τις απαραίτητες ανάγκες έχουμε 3 εκδοχές κεραλοιφών:

  • Μία επουλωτική και παυσίπονη με μελισσοκέρι, πρόπολη και βαλσαμέλαιο.
  • Μία ενυδατική και καταπραϋντική για τα χέρια και το σώμα με μελισσοκέρι και χαμομηλέλαιο. Και τέλος…
  • Μία για κουρασμένα, πονεμένα και κρύα πόδια με κερί μελισσών και έλαια Κισσού και Ιπποκαστανέας.
ΚΕΡΑΛΟΙΦΕΣ BIOHONEY κεραλοιφές